sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Laiskotellen

Reppanainen on viettänyt ihan täydellisen lorvasteluviikonlopun  :-/  En ole saanut aikaiseksi mitään- en sitten yhtikäs mitään. Oikeastaan ainoa HYÖDYLLINEN teko koko viikonloppuna oli vetoketjun vaihtaminen isän jahti-puvun housuihin. Isän hirviporukka aloittaa mehtuun vasta viikon päästä lauantaina. Ylpeydellä voin todeta, että miun ompelutaito ja koneen käyttö kehittyy huimaavaa vauhtia. Nyt en vetoketjua ommellessa noitunut kuin kerran! Tai okei- eilen kun ratkoin vanhaa vetoketjua pois paikoiltaan niin silloin niitä ärräpäitä kyllä tuli päästeltyä hieman enemmänkin. *punastuu*  Ja kun käyttelin saksia leipomishommeleiden väliajalla niin parista viipaleleipä-pellillisestä meinasi tulla neekeri-pikkuleipiä. Kuvassa luonnollisestikin ovat ne vaaleimmat ja parhaimmat yksilöt :) pikkuleipien ohjeen saatte "joskus". Juuri tällä hetkellä en saa hinattua luitani alakertaan reseptivihkon luokse.
Vetoketjun ratkomisessa oli eiliselle ihan riittävästi tekemistä, joten ompelun jätin suosiolla tälle päivälle. Ensin työ ja sitten huvit. Eli ensin korjasin ne isän housut jahtikelpoisiksi ja sen jälkeen annoin itselleni luvan ommella hieman himphamppua.
Jahka isä saa pienoiset muutostyöt meidän yläkerrassa valmiiksi niin teen hyökkäyksen rantapöpelikköön ja haen ompeluksilleni sopivasti elämää nähneen karahkan oleilupaikaksi. Yläkerran kammarin nurkassa rojottanut romukomero saa vihdoin väistyä hevon sinne yhteen paikkaan ja saan hieman paljon kaivattua lisätilaa. Ehkäpä se ainainen kaaoskin sitten vähän vähenisi täällä ylhäällä. Mitä? Kuuluuko sieltä pilven reunalta naurua?! Äläs nyt äitiseni, kyllä mä aina välillä innostun siivoamaankin- tietäis vaan kuka hiivatti meillä sitten aina levittää tavarat ympäri huushollia..

4 kommenttia:

 1. Et kai sinä ystävä rakas ärräpäillä ompelukonetta voitele??? Hyi hyi... OK! Tunnustan!!!! Enhän minä itse voine edes tilkkuilupiireihin ja sen semmoisiin osallistua kun sädekehän tilalla pääni päällä leijuu kirosanojen sankka pilvi. Uskotko että kun istahdan ompelukoneen äärelle niin kone on vaan het "pipi".. ei auta kirosanat, ei kiristys ei uhkailu. Mutta joku päivä sen samperin koneen vielä päihitän ja minäkin ompelen!!! - sädekehäinen Sny:si-
  P.s postiakin sulle olisi lähdössä mutta kun ei jaksa postille asti.. sellaiset 400metriä voi joskus olla suunnattoman pitkä taival ...ja kun sataakin vielä...

  VastaaPoista
 2. Elä sie huoli "nyssykkäni"! Kyllä mie jaksan sitä pakettia vielä vähän odottaa ;) treenailet sitä matkaa ja otat vaikka eväät mukaan. Niin lyhyttä matkaa ei olekaan etteikö vois eväitä ottaa!

  VastaaPoista
 3. Saat sanat, joista kertoa omat ajatukset:
  - metsä
  - suloinen
  - aarre
  - usko
  - raita

  VastaaPoista