tiistai 11. lokakuuta 2011

Sanoja

Sain Pamilta viisi sanaa mietittäväkseni
*Metsä
*Suloinen
*Aarre
*Usko
*Raita

METSÄ
-Lapsuuden leikkipaikka ja lukupaikka. Kökötin puunoksalla lukemassa kuin hännätön oravanpoika. Tärkeä myös näin vanhemmalla iällä. Varsinkin havupuut kuuluvat ehdottomasti sielunmaisemaani. Myös metrijengin kanssa käydään aina välillä metsässä, kesällä kovastikin, poimimassa mustikoita ja puolukoita suuhun.

SULOINEN
-  <3 Lapset <3  mikään ei voita sitä hetkeä kuin pikkuinen ihmisenalku tulee syliin, ottaa kaulasta kiinni ja painaa lämpöisen päänsä olkaa vasten! Tai kun kaksivuotias tilliäinen halaa puolitoista vuotiasta ja antaa tälle pusun... päivittäin tulee töissä hetkiä jotka saavat sydämen sykkyrälle ja jotka saavat minut entistä varmemmaksi siitä, että alan vaihdos oli juuri sitä mitä tarvitsinkin!

AARRE
Maajussi! Kallein ja suurin asia maailmassani on rakkaus ja tämä ihmeellinen miekkonen jonka rakkaus on minun elämääni tuonut <3 On ihmeellistä huomata se kuinka paljon maailma voikaan muuttua kun siihen tulee juuri Se Oikea ihminen, joka rakastaa minua juuri tämmöisenä sekopää-raivottarena mikä välillä olen. Kiitos Rakkaani että olet olemassa! Ilman sinua en jaksaisi pahoja päiviä enkä voisi iloita hyvistä päivistä, kun ei olisi ketään jonka kanssa jakaa niitä <3

USKO
Abstrakti asia. Kyllä minä uskon että on joku/jokin joka katsoo päältä mitä täällä tapahtuu- että asiat joiden kuuluu tapahtua myös tapahtuvat. Välttämättä uskoni ei ole ihan puhdasveristä ev.lut-linjaa vaan olen miksaillut sitä mieleisekseni. Esim. uskon että rakkaat vainajat seuraavat meidän tekemisiämme "tuolta jostakin". Kun aloimme seurustella Maajussin kanssa kävin yksikseni hautausmaalla ja Maajussin isän haudalla. Siellä haudalla lupasin hänelle mielessäni, että kyllä minä siitä pojasta huolta pidän- parhaan kykyni mukaan. Tiedän etten aina osaa olla niin hyvä kuin haluaisin, mutta parhaani yritän. Ja siellä haudalla tuli erittäin vahva tunne siitä, että hän hyväksyi minun ja M.J:n rakkauden ja että kaikki on hyvin meidän välillämme. Samaten M.J on käynyt "esittäytymässä anopille" ja myös äidin haudalla tuli erittäin vahva tunne siitä että äiti on onnellinen minun puolestani ja siitä että olemme Maajussin kanssa yhdessä.

RAITA
Ensimmäisenä tulee mieleen Raita- siis puu. Eräänlainen paju. Vaatimaton ja ehkä hieman väheksyttykin, mutta sitkeä. Taipuu mutta ei taitu. Sellainen haluaisin itsekin olla.

Jos haluat omat viisi sanaasi, pyydä niitä kommenttikentässä :)

5 kommenttia:

 1. Sanoja sanoja sanoja...tahtoopi hän ! - sny:si-

  VastaaPoista
 2. Oma maajussisi RAKASTAA SINUA! -MJ-

  VastaaPoista
 3. SNY-ihanainen,kun en luonnollisestikaan tiedä blogiosoitettasi niin laitanpa sanat tätä kautta ;)tässäpä tulee: Meri, pehmeä, neula, talvi ja rauha. Harmi vaan kun en pääse kurkkimaan vielä piiitkään aikaan vastauksiasi, mutta kaikki aikanaan!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset tulet saamaan kyllä... Mietiskelen ensin erittäin tarkasti mitä sanon ja miksi ja milloin ja missä...-SNY-

  VastaaPoista
 5. I am in the year 2011 at the moment. I mean reading your blog.

  VastaaPoista