lauantai 1. lokakuuta 2011

Mistä näitä paketteja oikein tulee?

Jälleen kerran on saanut lapsuuden sankarini ahkeroida tällä viikolla työssänsä ;-) ensin hän joutui tuomaan postiauton jousitus vinkuen pehmoisen kirjekuoren ja pari päivää myöhemmin rasittamaan itseään jakamalla meidän postilaatikkoon pakettikortin..
Kirjekuoresta kömpi partahaivenet pörrössä Topi Metsätonttu.
Kotoisin Mammukan pesukoneesta. Kiitokset kovasti Mammukalle! Hyvin on Topi sopeutunut maalaisympäristöön, vaikkakin hakee vielä hieman paikkaansa.

Pakettikortti taasen sisälsi Lankapeicco- tilauksen. Nopeaa oli toiminta Peicolla ja aivan ihana pakkaustapa! Kiitos Sari! Kerrankin paketti joka oli helppo siepata Postin tiskiltä räpyläänsä ;) Mie tahdon kaikki pakettini tästä lähtien kantokahvoilla varustettuna!
Bambulangat ovat tietenkin (taas!) tiskirätteihin ja tuo isompi lankakerä oli tarkoitettu taikapallovaihtoon, mutta mutta... langassa on liikaa parini inhoamaa väriä, joten sepä taitaakin jäädä omaan käyttöön. Käärin sen sijaan pallukkaani aiemmin itselle ostetut langat ja kaikki ovat (toivottavasti) tyytyväisiä. Noista korupihdeistä olen haaveillut jo jonkin aikaa, mutta en ole vain saanut sellaisia mistään ostettua. Sitä en sitten tiedä  minkä verran niille käyttöä löytyy kun en ole vielä korujen teosta innostunut...

1 kommentti: