lauantai 29. lokakuuta 2011

Mollukoita ja pallukoita

Muistellaanpas välillä pikkuisen menneitä, ettei pääse unohtumaan. Tämän kuun alussa osallistuin Taikapallo-vaihtoon. Eli ideana on keriä lankakerä, jonka sisälle kääritään kaikkea pieniä kivoja yllätyksiä. Oman palloni sain Jaanalta ;-) Kiitos vielä tätäkin kautta!
Pienessä alakuvassa näkyy palleroiseni siinä tilassa missä se paketista paljastui. Harmi etten tajunnut ottaa paketista itsestään kuvaa! Sen verran persoonallinen nyttönen postilaatikkoomme tuli  =D Isossa kuvassa pallukka on sitten auki kerittynä. Lanka oli Novitan Biancaa- ihan uusi tuttavuus minulle. Saapa nähdä mihin tarkoitukeen lankakerät lopulta päätyvät. Ne yllätykset sen sijaan... hieman haastavan pallon Jaana minulle heitit! Kuvasta ei kovin hyvin saa selvää, mutta tuo valkoiselle näyttävä pikkupussi sisältää helmiä- helmineulontaa varten. Olen kyllä joskus ajatellut helmineulontaa, mutta se onkin sitten eri asia mitä siitäkin tulisi. Kuvassa näkyvä virkkuukoukku on Jaanan mukaan tarkoitettu helmineulonnan apuvälineeksi. Vielä en ole kyllä keksinyt mitä koukulla on tarkoitus tehdä :-0

Pieni yläkuva esittää sitten palloa, jonka minä laitoin maailmalle Tinttu59:lle. Yllätyksistä ei kuvaa ole, kun tapani mukaan kerin palloa samalla kun touhusin kaikkea muuta. Mutta pallo oli saajalleen mieleinen ja TeeTee Pallas-langan värikin passeli. Joten kaikki osapuolet tulivat iloisiksi! Ei ihme, että olen jäänyt koukkuun kaiken maailman vaihtoihin!

1 kommentti:

 1. Olisi hienoa saada sinut yllytettyä kokeilemaan helmineulontaa... ;)

  Kurkkaapas Ullasta sivu http://www.ullaneule.net/0307/artikkelit_helmet_neuleessa.html

  Siellä loppupuolella selviää mitä sillä koukulla voi tehdä. :) Minusta se järkevin tapa on juurikin tuo, ainakaan minua ei houkuta siirrellä montaa sataa helmeä langassa pois tieltä satoja metrejä... :o Koukulla laitetaan helmet lankaan silloin kun niitä tarvitaan.

  Biancasta voi huovuttaa jotain pientä tai yhdistää huopaseen ja huovuttaa jotain vähän suurempaa. Lanka myös riittää mukavasti vaikkapa pantaan tai kämmekkäisiin, ehkä pipoonkin.

  t. Jaana

  VastaaPoista