sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Arvonta suoritettu!

Arpajaisteni osallistumisaika päättyi sitten viime yönä. Kiitos kaunis kaikille osallistujille! Osallistujia oli 49kpl ja arpalippuja 70.

Ihan mukava määrä näin ensikertalaiselle :-)  aamupäivästä oli sitten aika suorittaa arvonta. Ensin virallinen valvoja tarkasti arvat
ja perusteellisen sekoittamisen jälkeen onnetar arpoi voittaja-arvan.
Ja voittaja on ....- ablodeja hyvä yleisö-... HEZKU!! Onneksi olkoon! Maajussi innostui onnettarena toimimisesta niin paljon, että halusi arpoa vielä toisenkin palkinnon. Toisen palkinnon onnellinen voittaja on SANDRA (alias Kangaskasa).
Hezku saa virallisena palkintona olleen kirjan ja enemmän tunteella kuin taidolla tehdyn kassin ja Sandralle lähetän Viron käsityöt-lehden. Molempien palkintojen yhteyteen kuuluu tietenkin myös hieman jotain hyvää ;-) 
Hauskaa oli järjestää arpajaiset ja vähintään yhtä hauskaa lukea teidän kommentteja! Otetaan uusiksi taas jonakin onnellisena päivänä... vaikka sitten kun tulee kymppitonni täyteen?

3 kommenttia:

  1. Onnea voittajille!
    Mulla on samanlainen kaappi, mikä maajussin taustalla näkyy. Teillä taitaa olla neljällä pikkulaatikolla?! Omassani on kuusi, ja omani on joskus mummon aikana maalattu valkoiseksi =)

    VastaaPoista
  2. Juu, kaappi on neljällä laatikolla ja on kaiketi aina ollut tuon värinen.

    VastaaPoista