keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Kivinen Polku ja pimeä tie

Uutisia SNYpykälle =D ensimmäiset sukat lähettämistäsi langoista on nyt puikitettu!
Sukat on syyskuun paketin Polku Mustajuuresta. Lupasit minulle haasteita ja sitä nuo sukat totisesti tarjosivat! Polku käyttäytyy sukkalankana hivenen omapäisesti. Lankaa purkautuu kerältä ryöpsähdyksinä johon sitten "piru hirttää poikansa" hyvin herkästi. Lisäksi irrottelin muutamaankin otteeseen nukkanöttösiä langan ympäriltä. Vaikka Polkua mainostetaankin nimenomaan sukkalankana, niin paremmin se luultavasti toimisi isoäidin neliöissä, afrikkalaisissa kukissa tms. palatöissä, jolloin lanka ei ehdi nöyhtääntyä niin paljon. Tai sitten toinen vaihtoehto on katkoa lankaa aina kun iskee epätoivo. Siihen en alkanut, koska halusin sukat, joiden pohja ei ole puolillaan solmuja. MUTTA lanka on todella kauniin väristä ja pehmeää. Sen verran ohuet sukista tuli, että ne saivat heti ylennyksen yösukiksi. Ensimmäinen työvuoro oli jo viime yönä ja varpaat lämpimänä nukuin kuin murmeli koomassa    ZZZZZZZ-Krooh...

Sitten seuraa Eija-tädin vali(s)tustunti. Käyttäkää hyvät ihmiset vielä heijastinliiviä, heijastinta tai pukeutukaa edes värikkäisiin vaatteisiin, silloin kun päivä alkaa sarastaa! Minulla oli tänään reumakontrolli Suonenjoella ja lähdin hurruuttelemaan kotoa kahdeksan jälkeen. Ainakin teoriassa auringon olisi siis jo pitänyt nousta. Yksi ääliöpyöräilijä ja muutama jalankulkija saivat minut noitumaan kuin turkkilainen (kuka niiden kiroilemista on oikein tutkinut?)      > :-(   Kun on musta maa ja märkä asvaltti niin tummaan toppatakkiin pukeutunut koirankusettaja EI TOSIAANKAAN erotu metsätaipaleella, varsinkaan tihkusateessa, kuin vasta silloin kun auto on lähes kohdalla. Onneensa ei kannata luottaa liian kauan. Joskus se loppuu ja sitten ei ole kenelläkään hauskaa! Paitsi maan matosilla, jotka saavat helposti rouskuteltavan juhla-aterian sopivan muhjuuntuneesta kalmosta.

3 kommenttia:

 1. Kauniit sukat!

  Onneksi kuitenkin, ettei kenellekään ole mitään käynyt. Itse kuulun heihin, jotka pukeutuvat mustiin päästä varpaisiin, mutta takissa pitäisi heijastimia olla.. Ja onneksi tytöt saivat heijastinliivit koulussa. K-kauppiaat lahjoittivat eskareille ja ekaluokkalaisille heijastinliivit.

  VastaaPoista
 2. Kivat on sukat... =) Oon ylpeä sinusta...paketin kiikutin postiin eilen mutta...perhana ihan pikkasen liian myöhään... lähtee vasta tänään ja luonasi on jos yläkerta suo..joskus... !! Minulla ei tuo polku ihan noin takkuinen ollu vaikka ei ollut helppoa täälläkään...-Sny-

  VastaaPoista
 3. Red Dragon, itsenikin yllätti se kuinka huonosti jalankulkija erottuu taustastaan, vaikka on jo mukamas päivä :/ ja SNY, itsekin olen ylpeä siitä ettei sukissa ole yhtään solmua! Mitä olen Neulomon keskustelua langasta seurannut, niin tyylinä tosiaan on katkoa lankaa aina kun tulee tenkkapoo. Minä sitkeästi selvitin pirun hirttokohdat vaikka neulan kärjellä ja jatkoin eteenpäin.

  VastaaPoista