sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kaikki hauska loppuu aikanaan!

Perjantaina se sitten tapahtui... sain käsiini kevään viimeisen SNY-paketin. Hetihän se piti aukaista, vaikka kirkonkylälle ajaessani olinkin vakaasti päättänyt, että paketti säästetään iltaan =) SNy-ystäväkseni paljastui Pirjo Violettia ja villalankaa-blogista. Kiitos tästä keväästä Pirjo! Hyvin olet osannut lukea toiveitani ja rivien välejäkin... ja välillä pakettien sisältö on saanut suorastaan häkeltymään runsaudellaan <3

Että mitäkö viimeisessä paketissa sitten oli? No, hieno kortti tieteskin!
sekä paketin täydeltä kaikkea kivaa ja hyvän väristä!
Kuvasta puuttuu Nuuskamuikkunen-avaimenperä. Nuuskamuikkunen oli ilmeisesti kohdannut kuvausta edeltäneen yön aikana Drontti-Edvardin... niinpä kaula oli katkennut ja Muikkunen tällä hetkellä sairastuvalla odottamassa Maajussia, joka lupasi liimata Muikkusen pään takaisin hartioille.
Oletko Pirjo itse kokeillut tuota Wash+ Filz-it-lankaa? Mietin miten huivi käyttäytyy pesukoneessa...
Eli paketissa oli kerä Wash+filz.it-lankaa, kerä punaista kotiväkeä (riittäisivätköhän hermoni liinan neulomiseen?), Regia Lace-kerä, kukanmuotoisia tuikkuja, muumikeksejä töihin, muumipurkkaa, Myy-lautasliinoja sekä muistikirja.  Olit piipahtanut näköjään pääni sisällä =) uuden muistikirjan ostaminen on nimittäin käynyt ajatuksissani. Tykkään muistikirjoista, vaikka harvoin niihin mitään kyllä tulee raapusteltua.

Niinkuin jo aikaisemman postauksen kommenteissa mainitsin, haikeutta on ilmassa. SNY-kierroksella mukana olo on niin kivaa ja pakettien saaminen/suunnittelu ja lähetys niin jännittävää puuhaa, että tuntuu hivenen kurjalta palata kesäksi tasaisen yllätyksettömään arkeen... mutta pitää keksiä itselleen jotain muuta iloa tuottavaa puuhastelua kesäpäivien piristeeksi !
Kiitos vielä kerran kauniin nimisen blogin omistavalle Pirjolle ja tietenkin myös Heidi-emoselle, joka jaksoi taasen pitää lankoja käsissään <3

5 kommenttia:

 1. Oih, miten ihana viimeinen paketti!
  Kiitos itsellesi osallistumisesta, ja muistathan, että elokuussa alkaa seuraavalle kierrokselle ilmoittautuminen!;)

  VastaaPoista
 2. Kivaa, että olet pitänyt paketeistasi =) Kumma, että tämä viikko on ollut niin kiire, etten ole kerennyt täällä vielä kommentoimaan, vaikka kävin tämän jo lukemassa kännykällä maanantaina. Eli älä sinä pelkää, en aio unohtaa sinua tämänkään jälkeen! Ostin samalla itsellenikin kerän tuota Wash and filz lankaa. En ole vielä kerennyt siihen perehtymään sen enemmän. Mutta toivottavasti jo viikonloppuna laitan postausta blogiini heti kun saan huivin tehtyä ja ilmoittelen sinulle =) Minulla on ollut mielettömän hauskaa tänä keväänä, kun olen saanut tutustua tämän SNY:n kautta sinuun. Täällä blogissasi on ollut aina tosi kiva käydä ja pakettien kanssa on ollut hauskaa puuhata. Sen kyllä tästä keväästä päätin, että syksyllä on taas oltava mukana =D

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Odottelen tässä, että mahdottoman hidas kone saisi siirrettyä kuvia blogitekstiini, siellä pian raporttia paketista, tai sitten kun ehdin tekstin viimeistellä, jos pikkumies ehtii herätä.
  Kiitos kun olit sny:ni =)

  VastaaPoista
 4. Hei, huivi tuosta wash + filz langasta tuli jo jokin aika sitten valmiiksi, Anteeksi unohtui tulla tänne kommentoimaan siiä... =) Laitoin huivin 30 asteen hienopesuun parin tyynyn kanssa ja villapalleroista tuli huopa palleroita. Kuvaa löytyy täältä:

  http://violettiajavillalankaa.blogspot.fi/2012/05/viimeiset-jamat-ja-korutehtailua.html

  Ihan kivan tuntuinen huivi tuli. Rupesin ajattelemaan, millainen tuosta tulisi jos siitä tekisi vaikka tyynynpäällisen. Tietenkin se vaatisi jonkun kankaan alle, koska on niin harvaa, mutta voisi siitä tehdä sellaisenkin. =) Hyvää kesäkuun alkua sinulle!

  VastaaPoista