tiistai 1. toukokuuta 2012

Väsynyt Vapun viettäjä

Voi jestas kun ramasee!!! Oltiin Maajussin kanssa päivällä vappubrunssilla ja kun tilaisuus oli nyyttikestihenkinen niin syötävää oli paljon ja makuja monenlaisia. Olen ollut koko iltapäivän ihan tainnoksissa täyden massuni takana =) 

Eilen illalla suunnistettiin suunnitelmien mukaan heti töiden päätyttyä Pesään. Hieman viileä mökkihän rannassa oli odottamassa, mutta onneksi kamina puskee lämpöä nopeasti...  eikähän vappu mikään vappu ole ilman asianmukaisia koristeita, joten pistin astmaatikkomieheni harjoittamaan keuhkojaan.
pallot paikoilleen ja hieman serpentiiniä sinne tänne ja vapun vietto voi alkaa!


Keiteltiin iltasaikat, lämmitettiin sauna ja kylvettiin nauttien ikkunan koivunrunkomaisemasta. Saunan jälkeisen raukeuden kruunasivat kaminan hiilloksella paistetut makkarat ja asiaan kuuluvat saunajuomat ja sen jälkeen vapunviettäjät olivatkin jo valmista kauraa höyhensaarille.

Tänä aamuna sitten herättiin tuulen rymistellessä nurkissa ja Pesän oman Jamie Oliverin valmistaman aamupuuron jälkeen pitikin jo lähteä kotio pyöräyttämään fetasalaatti mukaan brunssille.

Eli vappumme sisälsi paljon hyvää syötävää ja leppoisaa oleilua, hieman uusia ihmisiä, aurinkoa ja tuulen pelmuttamia hiuksia. Ei ollenkaan huono coctail, vai mitä :-D


2 kommenttia:

  1. Kuulostipa erittäin rentouttavalta ja hauskalta Vapulta =)
    T: SNY

    VastaaPoista
  2. Olinkin hieman rentoutumisen tarpeessa. Edellinen viikonloppu oli aika monimutkainen...

    VastaaPoista