___________________________________

___________________________________

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Itellan mielipide kuntaliitoksiin?

Eilen sain sny-emolta pakettikoodin maaliskuun paketista. Pienen takkuamisen jälkeen Itellan nettisivu suostui näyttämään missä paketti majaili sillä hetkellä - "Valmiina luovutettavaksi paikassa Karttula 72100". Sillä hetkellä en lukemaani tajunnut, mutta sängyssä unta odotellessa sisäistin mikä virhe tekstissä piileksi. Paketti oli Karttulassa ja valmiina luovutettavaksi?! Mitä hittoa!!!

Paketilla ei pitäisi olla mitään asiaa Karttulaan ja vielä vähemmän sen kuuluisi jäädä sinne odottelemaan hakijaansa... Tosin ihan pienen hetken ehdin miettiä onko paikkakunnan asiamiesposti salanpäiten lopettanut kuun vaihteessa toimintansa =O  mutta ei nyt sentään. Päätin kuitenkin odottaa aamuun, ehkä paketti kulkisi aamun pakettikyydissä loput Kuopio-Vesanto-tiestä.

Aamupäivä meni lämmityspuita kellariin mättäessä, mutta kun Maajussin kotona avasin tietokoneen niin toivottua muutosta paketin olinpaikassa ei ollut tapahtunut. Voi itku!!! Ihana rakas ukkoseni teki hieman etsivän hommia ja selvitti Karttulan asiamiespostin puhelinnumeron. Paketti seuralaisineen oli kyllä käynyt Karttulassa, mutta palannut jo eilen ilta-autossa takaisin Kuopioon. Tänään, viimeistään illan pakettikuormassa sen pitäisi olla Vesannolla. Niin mutta kun... kauppa-asioille oli pikkuisen pakko lähteä jo ennen iltapäivää, eikä kahta kertaa samana päivänä viitsi ajaa kahdenkymmenen kilometrin päähän postiin. Olin murheen murtama =(

Kaupalle ajelimme kodin kautta, koska puukuormassa ja kellarissa piehtaroiminen ei varsinaisesti kaunista fleecetakkia. Oli pakko vaihtaa siistimpi takki. Samalla tietenkin vilkaisin postin, koska odottelen lankatilausta... ja mitä pöydältä löytyikään! Pullean pehmeä kirjekuori, jonka lähettäjän kohdalla luki Sny-emon nimi =)  Ihanainen postitäti oli tuonut eksyksissä harhailleen pakettiparan postilaatikkoon saakka. JIPII!

Sisältä löytyi keväisen värinen Novita Usva-kerä, kaksi kerää Lana Grossa-lankaa, hauska Myy-tiskirätti, suklaarakeita pääsiäisen väreissä ja lakukiekkoja.

Sekä lahjapaketti, joka ei valitettavasti pysynyt kiinni kuvaukseen asti. Puolustukseksi on kyllä sanottava, että synttärit olivat jo eilen =) Paketista löytyi Knit Pron sukkapuikot sekä Pieni potenssipuoti-pokkari.


Tuo Potenssipuoti on aivan valloittava kirja! Sain sen lainaan serkultani muutama viikko sitten ja olen lukemassa sitä parhaillaan. Ihanaa, että minulla on nyt oma kirja, johon voin palata uudemman kerran, Kiitos SNY!

Paketti oli kokonaisuutena taas ihanuuksia täynnä, Minä kumarran ja pokkaan kiitokseksi! Ja ei SNYppyläiseni, en usko että ihan hevillä kyllästyn punaisen sävyihin =)


7 kommenttia:

 1. No kyllä näillä paketeilla ja e-korteilla tahtoo nyt kovasti jotain sitä vastaan, että päätyisivät oikeaan osoitteeseen ja ajoissa. :D
  Mutta hyvä, että postitädillä oli pelisilmää ja sait kuin saitkin pakeitn myöhästyneen synttärin mutta Naistenpäivän kunniaksi! ❤

  Ja mikä tuuri pokkarin suhteen! Kyllä mä oon aika guru. ;)

  Kiva, jos paketti miellytti, seuraavaa jo kasailen innoissani. :) Sinulle on hauska miettiä paketin sisältöä ja kaupoissa kun vaeltelen niin tämän tästä mietin, että "hmmm, neulekaverini saattaisi tykätä tästä..."

  Oikein ihanaista viikonloppua ja nauttikaahan toisistanne!

  ❤:Snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä me nautitaan <3 ollaan menossa illaksi ja yöksi kartanohotelliin naapurikuntaan =) ja vasta nyt kun pakkasin kutukassia yötä varten niin huomasin, että kirjan mukana oli synttärikortti! Kiitos, sinä ihanainen!!

   Poista
 2. Ihana paketti.
  Minkäslainen kirja tuo potenssipuoti on? :D Mistä se kertoo :D

  VastaaPoista
 3. Tutkimattomat ovat postin tiet.
  Meillä oli toissa perjantaina laatikossa isokokoinen kirje ja ilmoitus toisesta suurikokoisesta kirjeestä. Maanantaina menimme noutamaan tuota kirjettä postista huonolla menestyksellä. Oikean salapoliisityön jälkeen selvisi, että jakaja oli jättänyt sekä kirjeen että siihen kuuluvan noutoilmoituksen meidän laatikkoomme. Onneksi niin päin, sillä pelkäsin postin oikeasti hukanneen yhden kirjeen, joka tulikin sitten tämän viikon keskiviikkona.

  VastaaPoista
 4. Huh, onneksi löysi paketti perille. Ei tunnu meilläkään päin aina toimivan posti ihan niin kuin sen toivoisi. Kiva sisältö paketissa, minuakin kiinnostaa mistä se kertoo? :)

  VastaaPoista
 5. Onkos tuolta Karttulasta pitkäkin matka teille? Miten voi noin sekoilla? Tänään kun kävin itse postissa, niin oli vanhempi täti-ihminen siiän edelläni kyselemässä kirjeen perään, jota ei ollut saanut. Oli kuulemma hänelle lähetetty jo marraskuussa...Postisetä ei oikein osannut auttaa, kun ei ollut heille tullut yhtään salaperäistä kirjettä. Ja aikamoinen sattuma, jollei ystäväsi tiennyt sinun juuri tuota kirjaa lukevan! En ole ikinä ko. kirjasta kuullutkaan, mutta sen verran mielenkiintoinen nimi sillä on, että pieni referaatti takakannesta olisi kiva lukea :)

  - hopeahippu -

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuntuu, että postit ei tosiaankaan enää kulje sinne minne pitäisi. Mutta hyvä että paketti löysi perille, niitä kun ei tosiaan malttaisi odottaa. =)
  Tiikerit on nyt valmiina, että käyhä kurkkaamassa. Ihanat tuli, vinkkinä vaan, että jos haluaa pitempää vartta tai isompaan jalkaan tehdä nii osta kaks kerää. ;D

  VastaaPoista