___________________________________

___________________________________

torstai 7. maaliskuuta 2013

Lankaa liiteristä

Eilen töistä kotiuduttuani epäilin jo hetken järkeäni. Suunnittelin männä viikonloppuna lankatilausta maaliskuun SNY-pakettia varten. Klikkasin itseni Lankaliiterin sivuille, mutta ne olivat Helsingin käsityömessujen takia väliaikaisesti suljettu. En siis saanut tehtyä sieltä tilausta. Mutta siitä huolimatta tuvan pöydällä nakotti Lankaliiterin kirjekuori!
Hetihän se tietenkin piti repiä auki mysteerin selvittämiseksi. Sisältä paljastui kaksi kerää jumalaisen pehmeää Lang yarns Jawoll-lankaa neljä silmukkamerkkiä, huovutettu avaimenperä- ja kirje jossa kerrottiin minun saaneen SNY-kierroksen helmikuun porkkanapalkinnon =)) KIITOS!!!
Tuo lanka on kyllä aivan ihanan tuntuista! Vyyhtien sisällä on lisäksi nyttönen vahvikelankaa sukan kantapäille. tuo väri vain on hieman... Koolattava. En oikein ole tottunut käyttämään valkoista, mutta ei se haittaa! Olenkin kaivannut lankaa, jonka kanssa pääsen läträämään ja imppaamaan mehujauheiden äkkimakeaa tuoksua!

PS: Kiitos Sny-ihanuus @-kortista <3  Hauskoja lapasia kuvan täydeltä =)  postaan syntymäpäivästäni sitten enemmän, kun näen mitä viikonloppu tuo tullessaan ;) Maajussi on kiherrellyt siihen malliin viime päivät, että odotan mielenkiinnolla mitä kaikkea hän on keksinyt.

5 kommenttia:

 1. Onnea vielä tätäkin kautta päivänsankarille! ♥
  Paketti ei ikmeisesti ehtinyt vielä tänään perille mutta toivotaan, että huomenna viimeistään saat minunkin synttäriyllätyksen. ;)

  Ja nuo miehet on kyllä lutuisia, kun järjestävät jotain juhlan kunniaksi. Oli se sitten vaikka vaan elokuvailta niin se ajatus on tärkeintä. ♥

  Mukavaa synttäri-illan jatkoa!
  ♥:Sny

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon synttäreiden johdosta ja hienosta ylläripaketista. :D

  VastaaPoista
 3. Onnittelut synttäreiden johdosta!
  Ihanan yllätyspaketin sait!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut synttäreiden johdosta!
  Hyvä, että paketti on löytänyt perille!

  Olen haastanut sinut :)

  VastaaPoista
 5. Onnitteluni synttärisankarille! Ihanan yllärin olet saanut, onnittelut siitäkin!
  - susanna maalta -

  VastaaPoista