___________________________________

___________________________________

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kas näin heiluu moppi ja moppi heiluu näin

Tämän viikonlopun aikana sinnikäs kärvistely palkittiin ja pääsin vihdoin ja viimein Pesään <3 On sitä odotettukin!
Eilen käytiin viemässä ensimmäinen erä tavaroita mökille ja tänään vietiin loput ja pidettiin siivouspäivä.

 En päässyt edes sisälle,kun jo piti hihkua Maajussi katsomaan Ihmettä.
 Krookukset olivat selvinneet talvesta ja uhmasivat jäiden lähtöä rannan tuntumassa!! Pesä on aika pehmeällä paikalla ja viime vuoden sateiden jälkeen maa on todella märkää. Olin aivan varma siitä etteivät viime syksyllä maahan tökkimäni kukkasipulit ole pysyneet hengissä. Muutama tulppaani ollaan luultavasti menetetty, mutta kyllä kukkapenkistä pisti esiin tulppaanin kärkiäkin.

 Myös amppelimansikan rönsyt olivat juurtuneet hienosti! saas nähdä mihin me noiden kanssa joudutaan? Rönsyjä tuli viime kesänä runsaasti, joten jos me jokainen otetaan elolle, niin meillä roikkuu mansikkaruukkuja joka oksalla =)


Tänään siis siivottiin. Minä keskityin kevyisiin naisten töihin ja Maajussi hoiteli suuret linjat kuten lakaisun sisällä ja ulkona.
Eivät saaneet villakoirat olla rauhassa edes sängyn alla, raukat! Pyyhittiin myös kaapit ja mä tiskasin talven pölyt astioista. Hiiren pipanoita ei näkynyt kuin muutama. Kiitokset Gunhild Kärpälle hyvästä talonmiehen tehtävän hoitamisesta! Lattian pesun jälkeen viriteltiin uudet, puhtaat matot lattialle, pedattiin sänky ja sivisteltiin pöytä.
Puhtaan valkealle liinalle olikin sitten hyvä kattaa hyvin ansaitut kahvit ja eväsvoileivät. Eväsrasia on kukkuroillaan, mutta kahvinjuonnin jälkeen se ammotti tyhjyyttään. Siivoaminen on energiaa vievää puuhaa =) ainakin meille, joiden täytyy nauraa hervottomasti vähän joka askareen välissä! Ollaankohan me normaalia sählääväisempi pariskunta, kun niitä naurun aiheita riittää niin paljon?
Voi miten hyvälle tuntui katsella puhtaalle tuoksuvaa Pesää ja miten mukava sinne onkaan tulla Vapun viettoon tiistai-iltana kun kaikki on valmiina!

4 kommenttia:

 1. Ihanan makuista elämää sinä vietät :) En ole kade, mutta... ;)

  VastaaPoista
 2. IHANAISTA WAPPUA..Ystäväiseni teille kummallekin =)

  VastaaPoista
 3. Jokos Pesä on vienyt sinut mennessään? ;) Ihanalta näyttää ja varmasti kesä kutkuttaa jo mielessä.

  Viimeinen paketti alkaa olla loppusilausta vaille valmiiksi mietittynä mutta paljastusta joudut vielä odottelemaan... ;)

  Aurinkoista viikonloppua ystäväiseni!

  ❤: Sny

  VastaaPoista
 4. Kyllä mökillä ollaan oltu jo muutaman kerran =) vaikka esimerkiksi vappuaattona kun menin laittamaan tulet kaminaan ja saunaan, tunsin itseni hieman hölmöksi kun ulkona satoi rakeita... mutta hyvin me ollaan pärjätty! Läheisyys lämmittää <3

  VastaaPoista