sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kevään vihreyttä

Tämä viikko vei lumet pelloilta ja lämpömittari näyttää jopa + 10 astetta. On siis oiva aika neuloa lapaset =)
Oikeastaan syy lapas-innostukseen löytyy maaliskuun SNY-paketista! Sain pariltani kerän kevään vihreää, unenomaista Usva-lankaa, joka suorastaan vaatimalla vaati päästä Lovikka-lapasiksi. Lanka hämmästytti riittoisuudellaan! Sain lapaset tehtyä yhdestä kerästä, vaikka jouduin tekemään ne miesten koon ohjeella. Ei sitä lankaa kyllä jäänyt jäljelle kuin ehkä noin metri, mutta riiitti se! Neuloin lapaset ottamalla langan toisen pään päältä ja toisen kerän sisältä. Alku sujui hyvin, mutta langan vähetessä sisältä tuleva lanka lakkasi juoksemasta ja sain vähän väliä olla aukomassa kohtia joihin piru hirtti poikasensa.
Koristelangat ovat vintin aarteita: oranssia, keltaista ja lampaanvalkoista.  Napakammat lapsista tuli kuin vanhoista Lovikoista, mutta hyvä niin. Entiset ovatkin tuntuneet välillä vähän löppänöiltä.

3 kommenttia:

 1. No onpas raikkaan keväiset lapaset!
  Olet kyllä ollut ahkera neulomaan saamistasi langoista! Pitäisiköhän itsekin ryhdistäytyä... ;)

  Mukavaa viikon alkua Sinulle!

  ❤:Sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs laitat niin ihania lankoja! No vakavasti puhuen; mä olen sen verran lapsellinen, että uusi lelu on se paras lelu ;) Eli haluan heti paikalla aloittaa neuleen niistä uusimmista langoista, vaikka entisiä aloitukisa olis nurkat pullollaan...

   Poista