___________________________________

___________________________________

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Mitäs sitä sitten tekis?

Huhtikuun SNY-paketin teemana oli tekemis-paketti. Hyvin mielenkiinnolla odotin mitä paketti pitää sisällään- varsinkin kun Snyppyläiseni kyseli lupaa laittaa pakettiin "pliisua" lankaa. Torstai-iltana tuli varoitus siitä, että paketti liikkuu ja käy viikon alussa pyydykseen ja eilisen päivän postin mukana tuli hartaasti odotettu pakettikortti.

Tiesin Maajussilla olevan kauppa-asioita tänään, joten mies joutui taas kuriirin tehtävään. Sen verran hyvin mies eukkonsa tuntee, että osasi tuoda paketin hoitoon =) tiesi etten minä mitenkään voi kärvistellä koko päivää paketin sisältöä miettien! Jos minun teki mieli hyökätä heti paikalla ratkomaan teippauksia niin en suinkaan ollut ainoa utelias. Metrijengi pyöri ympärillä hyvin kiinnostuneena ja varsinkin pikku-Duudsoni oli suorastaan ratketa liitoksistaan <3

                                                                                                  
Ensimmäinen kysymys paketin auettua olikin sitten: " Saako tämän sukkaan syödä?" No ei saanut lapsi syödä suklaapatukkaa, mutta tuo lakusuklaarasia kyllä avattiin. Pikku-Kirppu oli höyhensaarilla, joten hän ei päässyt herkuttelemaan, mutta isommat lapset saivat maistiaiset. Osalle porukasta lakusuklaa maistui, osalle taas ei. 

Laitoitpa SNy hyvin ajankohtaisen paketin! Just tänä aamuna oli aamu-ulkoilulla neitien kanssa puhetta siitä mitä kasveja tai kukkia voitaisiin takapihalle istuttaa. Lupasin ottaa perjantai-aamuna ruukun ja multaa mukaan ja sitten kylvetään tuo vihanneskrassipussi. Salaatit ehkä säästän kotikäyttöön. Tai pitää ensin pitää hoidossa gallup siitä osaavatko metriset syödä salaatinlehtiä leivän päällä...  

Ei tuo lanka nyt niin tylsää ole, kuin mitä sinä SNY varoittelit! Langan pintahan on eläväisen monisävyistä eikä tasaisen ruskeaa. Lanka siis Rown purelife- elämäni ensimmäinen silkkisekoitelanka! Mukana oli myös ohje tuubihuiviin. Pitäneekin ottaa ohje käsittelyyn lähiaikoina, kun vielä on huivi-ilmoja =) Tuubihuivia olen monet kerrat miettinytkin, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi tehdä. Nyt on hyvä syy tehdä sellainen!

Kiitokset paketista SNY! Ihanan monipuolinen paketti ja lisäplussa metristen huomioimisesta!
Niin ja vastaus kysymykseesi: Eniten kyllä tosiaan tulee villasta neulottua, mutta saa keväisen toukokuun paketissa olla ihan mitä vain. Yllätä minut! Kunhan nyt et ihan piikkilankaa lähetä ;)                           
5 kommenttia:

 1. Jipii! Kiva, ettei ollut turhan pliisua, vaikka kyllä pitkään mietin, pitäisikö sittenkin jotain raikkaampaa olla. :)
  Ja voi että minä olen täällä hymy korvissa lukenut tätä sinun postausta, osaat kirjottaa niin ihanan herskyvästi! :)

  Metrijengi on usein ollut mielessä mutta täytyy tunnustaa, että olen ehkä maailman surkein miettimään mitään muiden lapsille ja nyt kun ne on vielä joidenkin toisten (ovat siis hoitolapsiasi), niin on mennyt pupu pöksyyn useamman kerran. Ehkä tsemppaan vielä viimeiseen pakettiin. Ja piikkilankatoive otettu huomioon myös. ;)

  Ihanaista loppuviikkoa!

  ❤:Sny

  VastaaPoista
 2. Hieno paketti. Metrijengi sanasta pidän kovasti :)

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti ja miten hyvin osaatkaan kirjoittaa.
  En tiedä olenko jotenkin ihan väsynyt vai mitä, mutta tuo piikkilanka.. Hih, jos sitä laitetaan viimeiseen pakettiin haastetta, että minkälaiseen taideteokseen saat piikkilangan taipumaan :D. Reps.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mulla ON yksi piikkilanka-ajatus hautumassa =) ollut jo pidemmän aikaa, mutta se toteutus.... mikä siinä on , että pienenkin asian alkuun saaminen kestää vuos'kaudet?!

   Poista
 4. Mielenkiintoista: piikkilankaa...? Varmaan sitten hanskat kans, ettei kädet naarmuunnu! Yllätykset ja jännittäminen odotellessa on se juttu näissä SNY-paketeissa.

  VastaaPoista