torstai 26. syyskuuta 2013

Tonttuja liikkeellä

Eilen jo vähän räntää näytteli ja viikonlopun jälkeen kalenterissa lukee lokakuu. Niinpä punanuttuisten tiedustelijoiden joukko alkaa laskeutumaan korvatunturilta tänne sisämaahan päin. Yhdeltä punanuttuiselta oli kaikessa kiireessä ja tohinassa mukaan tarttunut nutun liepeeseen paketti joka putosi meidän kohdalle! Vai olikohan se sittenkin Salainen JouluYstäväni, joka paketin lähetti?

Laatikko oli jouluisen punainen ja sisällä oli ihkaoikea paketti- oli nauhat ja kaikki =) Kuvaa en paketista saanut, kun niin innolla revin paperin auki. Mutta sisällön sen sijaan kuvasin.
Läpinäkyvät glögilasit olivat hieman haasteellinen kuvattava! Toisessa lasissa on kyljessä glögiohje. Hetken jo innostuin, kunnes luin ohjeen loppuun... sittenkin punaviinipohjainen glögi. Itse en viinejä käytä, joten pitää etsiä alkoholiton ohje, jos haluaa itse glögiä keitellä.Mikään tiukkis en ole.  En vain ole ikinä oppinut tykkäämään viinin mausta. Itseasiassa en pidä kovinkaan monen alkoholijuoman mausta... Tai sanotaanko, että piponi on löystynyt huomattavasti teinivuosista. Parhaan ystäväni perhetaustan takia olin tuolloin  varsinainen kukkahattutäti!!
Noissa tuikuissa on ihanan "kivinen" kimallus pinnassa =) ja hauskaa, että lähetit joulupalloja! Minä nimittäin ajattelin, että pitäis tehdä niitä pari kappaletta. Unohdin peruuttaa JuJun kuukaudenkirjan neulotuista sydämistä. Innostuin kirjasta ensiselailulla ja tarkoitus olisi tehdä pieniä joulusydämiä. Niiden kaveriksi sitten meinasin joulupalloja. Kiitos sinun, nyt pallot ovat jo valmiina!

Kokonaisuutena tykkäsin paketista kovasti! Kiitos sinulle, tonttunen! Niin ja lisäplussaa saat paketin lähstyspaikasta! Taijat olla savolaistonttu?

4 kommenttia:

 1. Weba, sehän Jouluystävä-paketeissa niin kivaa onkin, että ne on jouluisia =) Tosin vanhoja Joululehtiä olen lukenut mökillä pitkin kesää... Maajussi on vähän hymyillyt vinosti, mutta koskaan ei ole väärä hetki palautella mieliin hyviä askartelu- ym ideoita ja fiilistellä hämyisiä tunnelmia!

  VastaaPoista
 2. todella kiva paketti ja hyvin saatu joulusisällytettyä pakettiin =)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa että pidit paketista! ;) Harmi tuota ohjetta (jollainen muuten taisi olla molemmissa mukeissa? :) ), jospa viinille löytyisi jokin hyvä korvaaja!

  Syksyisin terveisin,

  TSSJY (Todellakin Savolaenen Salainen Jouluystäväsi)

  VastaaPoista