___________________________________

___________________________________

lauantai 19. lokakuuta 2013

Salainen sukkula

Sain viime sunnuntaina SNY:ltäni @-kortin, jossa hän kertoi postittavansa lokakuun sny-paketin maanantaina. Alkoi sinnikäs odotus joka päättyi eilen tuvan pöydällä lupaavasti pullistelevaan maksikirjeeseen.

Olimme päättäneet uhmata lumisadetta ja pohjatuulta ja jatkaa KesäPesä-elämää ainakin vielä yhden yön. Niinpä pakkasin kuoren kutukassiin muiden varusteiden seuraksi ja porskutin Ompulla läpi sohjon mökille. Sitten seurasikin lisää odotusta, koska pakolliset perjantaitoimet oli hoidettava ensin alta pois. Kaminaan tulet, kiukaan alle tulet, kynttilöihin tulet jne. Pieni alkulämpö mökillä olikin, koska olimme päivällä käyneet makkaran paistossa metristen kanssa. Tuuli tuiversi sen verran tuimasti, että päivällä tehtyjen lumilyhtyjen sytyttäminen oli työn ja tuskan takana. Ihan jo meinasin hermostua, että menee koko ilta ennen kuin pääsen taikapallon kimppuun!

Lokakuun teemana siis oli taikapallo. Kirjekuoresta paljastui tämän näköinen sukkula ja traktorimiehille muumitikkarit.

 Onnistuin pudottamaan muutaman kiepautuksen lankaa pois paikoiltaan, mikä hidasti kerimistä jonkinverran, mutta eipä aikaakaan kun esille putkahti teepussi, ja toinen, ja kolmas ja Kloverin palmikkopuikkosetti karkkiväreissä, lisää teetä ja kaiken keskellä Karisma-palmikkolapasten ohje ja kolme lyhtykynttilää.
 Tässä vielä ryhmäkuva sisällöstä
Mansikkateetä en ole varmaan ikinä maistanut. Pitääpä haudutella sitä vaikka huomenna kun olen yksin kotona. Palmikkopuikot jo testasin ja hyviksi havaitsin ja lyhtykynttilöitä meillä menee talven mittaan huima määrä, joten käyttöön tulevat he aivan takuulla! Hauskinta paketissa on tuo lanka- oranssi 7-veljestä. Olin juuri neulomassa oranssista seiskaveikasta sukkia ja mietin riittääkö lanka. No, nyt se ainakin riittää =) tosin purkoosi puraisi iltapäivällä, joten se siitä sukasta. Mutta nythän minä voin vaikka tehdä nuo ohjeen lapaset! Ja tehdä niistä niin pienet kuin tarvitsen. Omaan lyhyet töppösormet, joten muiden tekemät lapaset tahtovat aina olla surkean suuria.
Kiitos hauskasta taikapallosta SNY! Tästä on hyvä jatkaa kohti marraskuuta =)

3 kommenttia:

  1. voi, miten kivan paketin olet saanut!

    VastaaPoista
  2. Mä niin kamalast jännitin että tuleeko paketti ensinnäkään perille ku ekaa kertaa maxina lähettelin....mutta onneksi tuli perille...ja kiva kuulla että pidät lähettämästäni paketista....palloksi en sitä saanut kerittyä mutta sukkula siitä tuli :D
    T.SNY76

    VastaaPoista