sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Uusi lelu

Tämän päivän olen viettänyt tuvan pöydän ääressä tönöttäen ja joulukortteja askarrellen. Tahti vaan on sen verran hidas, että isä jo vinoili kysyen meinaanko ehtiä tekemään ennen joulua 50 korttia =) ei nyt sentään, itsetehdyt kortit menevät perinteiden mukaan vain VIP-ihmisille.

Syy aikaistettuun joulukortti-innostukseen löytyy perjantaina saapuneesta paketista. Tilasin yhdessä serkkuni kanssa Big Shot-kuvioleikkurin.

 Kauan siitä on puhuttu ja haaveiltu, mutta leikkurin hinta vain on ollut aika ikävä. Nyt serkkuni oli netistä huomannut suorastaan ruhtinaallisen alennuksen aloituspakkauksesta ja se myös tilattiin. Taidettiin tosin ostaa nettikaupan viimeinen yksilö...

Aivan ihana vekotin! Jaa, että mitäkö sillä sitten voi tehdä? No leikkurilla voi tietenkin leikata (stanssata) erilaisia kuvioita tai kehyksiä paperista,kartongista, kontaktimuovista softiksesta, nahasta, foliosta tai vaikkapa kankaista. Tilkutteluunkin on omia stanssejaan ainakin kolmioita ja vinoneliöitä.
Stanssausharjoituksia

Leikkuriin on myös saatavana kohokuviointitaskuja, joiden avulla esimerkiksi korttipohjiin voidaan painaa erilaisia kohokuviointeja.
Stansseja ja kohokuviointitaskuja on askarteluliikkeissä pökerryttävä määrä, joten leikkurin käytössä rajana taitaa olla vain käyttäjän luovuus.

Minkälaisia kortteja minä sitten sain leikkuria ja 3D-kuvia käyttämällä aikaiseksi? No, se jääköön salaisuudeksi, joka paljastuu sitten kun posteljooni tuo kortin laatikkoon joulun edellä!

1 kommentti:

  1. Tuosta sun tekstistä tulikin mieleeni, että pitäs myös itse alkaa tekemään noit joulukorttei....onneks mulla on kotona noita pieniä apulaisia 5 :) mä oon niin joulu-ihminen ku olla ja voi... T:SNY76

    VastaaPoista