___________________________________

___________________________________

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Paketti pimeyden keskelle

Tiesin marraskuun SNY-paketin olevan tulossa, joten osasin odottaa sitä. En kyllä arvannut, että paketti saavuttaisi minut jo maanantaina, mutta siellähän se nökötti tuvan pöydällä, kun tultiin metristen kanssa meille pakoon kylmyyttä ja pimeyttä. Eino-myrsky runteli Pohjois-savoa sen verran perusteellisesti, että hoitoonkin saatiin sähköt vasta eilen iltapäivällä.

Yhdessä poikien kanssa sitten paketti avattiin ja riemu oli suuri kun laatikon sisältä löytyi yllätyksiä myös lapsille! Suuret kiitokset SNYppyläiseni. Kyniä on jo käytetty ja innolla teroitettu (=haketettu) ja palapeliä kasattiin jo heti maanantai-iltana.
Paketti oli täynnä väri-iloittelua ja siksi minulle kovasti mieleinen! Puron värisävyt tekevät langasta yhden lempilangoistani ja nuo servetit tuovat mieleen talvisen illan ja takkatulen. Ihanaa saada iltapalapöytään erilaisia lautasliinoja =) Lumisadepallo on niiiiin ihana! Mä rakastin lapsena  lumisadepalloja yli kaiken ja olisin varmaan myynyt sieluni pirulle, jos vaihtarina olisin saanut sellaisen ihan ikiomaksi. Piparimuoteille on aina käyttöä- leivotaanhan me hoidossakin pipareita ennen joulua. Samaten muffinsivuokat löytänevät itselleen täyttöä ja käyttöä jossain vaiheessa. Tuon kylpyhanskan aion testata tänään saunassa, silläpä onkin hyvä Kultaa huuhtoa <3 ja suklaa, no tuliaisena saatu Italian suklaa alkaakin olla jo syöty =D Myös kortista tykkäsin. Värimaailma on niin minua ja kissan kehräyksen lähes kuulee. Eli paketti oli kutakuinkin täydellinen! Kiitokset sinulle ystäväiseni <3 haikeaksi vetää mielen, kun ajattelee, että tämä lysti loppuu jo ensi kuussa!

3 kommenttia:

 1. Ihana paketti.
  Itse meinasin myös nuo piparimuotit itselle ostaa, mutta jäi vielä hyllyyn, kun mie sain sny:läiseltä hienoja piparkakkumuotteja ja niitä löytyy muutenkin, niin en halua kerryttää enää hirveästi :).

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että lapsetkin tykkäsivät värikynistä ja palapelistä. Värikäs paketti näin marraskuun pimeyteen. T.sny76

  VastaaPoista
 3. Herttainen, kaunis paketti!

  VastaaPoista