___________________________________

___________________________________

torstai 14. marraskuuta 2013

Tonttu pudotti sukkansa

Tänään postin joukossa oli kirjekuori kaukaa pohjoisesta. Mitäpä muuta sieltä päin tuleva kirje voisikaan sisältää kuin tontun asioita. Niin kiiruulla tonttu oli pakettia touhunnut, että oli pudottanut sukkansa kirjeeseen.
Kyseessä siis jouluyllätysvaihdon paketti Katilta. Tuo sukka on kyllä aivan ihana! Olen kauan aikaa haaveillut tuollaisesta minisukasta. Koskaan en vain ole saanut sellaista aikaiseksi- tai edes tullut etsineeksi ohjetta. Taidanpa laittaa sukan laukkua tai takkia koristamaan lauantain Kädentaidot-matkalle. Lisäksi paketista löytyi kuivakakun ohje ja mustaherukkainen saunatuoksu. Enpä ole ikinä moisesta kuullutkaan! Menee kokeiluun lauantai-iltana. Ja kuinkas sattuikaan, saunatuoksuputeli olikin hankintalistalla. Nyt Maajussin istuessa vieressäni lauteilla ovat fiilistelytuoksut tulleet osaksi saunomistamme. Ei niitä niin tullut neitovuosina käytettyäkään. Suuret kiitokset yllätyksestä, Kati!! Kovasti tykkäsin kuoren sisällöstä =)

PS: Sain tänään myös @-kortin SNY:ltäni. Paketti on lähtenyt taivaltamaan marraskuisessa pimeydessä kohti savoa ja ilmestyy perille alkuviikosta. Lisää jännittäviä yllätyksiä on siis luvassa!

1 kommentti: