___________________________________

___________________________________

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Joulun ruusuja

Eilen sen sain- Ilmoituskortin Lapinlahdelta tulevasta paketista! Parempaa piristystä en olisi flunssaviikon ryydyttämään olooni saada =) Tänään muiden lähdettyä ja pikku-tiikerin muristua itsensä hereille päiväunilta pakkasin pari pikkupoikaa Omppuun ja hurautimme kirkonkylälle. Leikkikenttä oli niin vetinen, että hyvin pian suuntasimme kaupan kautta takaisin hoitoon ja pääsin ratkomaan pakettia auki.


Voi onni ja autuus! Sytykeruusuja joissa on varret!! Aivan mahtavaa <3 lisäksi oli salaperäinen lahjakassi ja kortti.

Kun hieman kassia raotin ja sinne sisään kurkistin, niin kassi paljasti sisältönsä.
Adventtikynttilä, joka saa odottamaan joulukuun alkua entistä enemmän. Suklaajoulupukki, jolle matka oli ollut hieman rankka- mutta ei se mitään! Nyt pukin hennoo ainakin syödä, kun se on jo valmiiksi vähän murentunut. Lisäksi lahjakassissa oli kynttiläkello. Pitääpä kasata se mitä pikimmin =) tuollaista pientä tonttukelloa minulla ei olekaan.Harmi ettei tuossa ole sitä kilinää vanhanajan enkelikellon tapaan... mutta kiva tuommoinen tuikkukellokin on. Minulla on jossain täällä ullakkokamarissani tuollainen samanlainen porokello. Tosin ne porot ei kyllä hirveästi viime talvena juoksennelleet. Jospa nuo tontut olisivat aktiivisempia liikkujia =)
Tuhannesti kiitos paketista joulutonttuseni!!! Olen aivan innoissani paketin sisällöstä =)

1 kommentti:

  1. Todella mukavaa että paketti oli mieluinen! Ruusut ovat kotitekoisia. Harmi että pukki meni rikki, sitä vähän mietinkin että uskallanko sujauttaa mukaan, mutta toivottavasti se maistuu sitten sitäkin paremmalta :)

    Oikein ihanaa joulunalusaikaa Sinulle Jouluystäväni ja parempaa vointia! <3

    VastaaPoista