lauantai 6. joulukuuta 2014

Parantavaa postia

Maanataina makasin sängynpohjalla surkeana ja kovassa kuumeessa. Mahakin niin hellä ettei liikahtaa tahtonut kärsiä. Jossain välissä sairasvuoteeseen hiipi muisto parin vuoden takaa. Silloin sairaana makaamiseen toi valoa snyn lähettämä paketti, jonka Maajussi-kulta kävi kylältä hakemassa. Mutta silloin oli joulukuun puoliväli. Ei joulukuun alussa vielä ole paljastuspakettien aika. Nyyh!!

Illan hämärtyessä kuume oli laskenut ja varovasti jaksoin jo laskeutua ullakkokamaristani. Hoippuvin jaloin köpötin selaamaan päivän postin. Jaa-a no eipä kummoisia, eihän sitä ikinä maanantaisin .        .- Siellon siellä korissa joku paketti. Isän ääni. Paketti! Yes! Paketti osoittautui pieneksi ja pulleaksi kirjekuoreksi. Pikkujouluvaihdosta kenties? No, sen kyllä avaan heti! Ei, vaan lähettäjästä päätellen tämähän on snyltä <3 Ihanaa!

Kuoresta sängylle valahti kaksi purkkaa (?), mehiläisvahahuulivoide ja pikku-Myy-kortti. Sekä kolme kirjan sivuista taiteltua joulukalenteritaskua, joista ei häpeäkseni ole kuvaa. En malttanut kuvata taskuja ennen avaamista.


Koska oli joulukuun eka päivä, sain heti avata yhden taskun =) sieltä löytyi aina tarpeeseen tulevia silmukkamerkkejä. Kiitos!


Seuraavana aamuna olo oli jo hieman parempi, joten heti herättyä päivän luukun kimppuun. Sieltäpä löytyi kahvetta ja suklaata! Oih, Dumleista tulee muistoja mieleen! Aikaisemmassa elämässäni tuli useampikin pussi syötyä töissä.


Keskiviikon luukusta löytyi joulusydän. Päätynee joulukuuseen tänne yläkertaan.
Sny kehoitti päättelemään luukkujen perusteella mitä seuraava paketti  pitää sisältää. Hm,.. vaikeat vihjeet. Enpäs osaa sanoa! Mutta onneksi ei tarvitse odottaa pitkään. Joulukuun paketti odottaa jo postissa maanataita!

4 kommenttia:

 1. suklaatahan ne kääröt ovat, niitä makeita suukkoja varten :) sny18

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista.

  Suloinen pieni piristys.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Olen jo kunnossa, kohta töihin lähdössä =)

  VastaaPoista