maanantai 8. joulukuuta 2014

Salaisuuden verho raottuu

Tänään, piinaavan pitkän viikonlopun jälkeen sain käsiini joulukuun sny-paketin! Ihanainen miekkoseni sen minulle kirkolla käydessään haki <3 olikin tuskallista perjantaina saada pakettikortti käsiini tietäen ettei päivän aikana olisi mitään mahdollisuutta ehtiä hakemaan pakettia!

Ooooohhh! Ihanaa! Paketista karisi hoidon lattialle loput joulukalenterin luukuista! Voi juku! Aivan häivähdyksenä mielessä kyllä maanantai-iltanan kävi harmittelu siitä, miten kurjaa on lopettaa pussukoiden avaaminen kirjeessä olleisiin kolmeen. En silti olisi villeimmissä unelmissanikaan voinut kuvitella saavani loputkin luukut!


 Lisäksi paketissa oli joulukortti ja herkullisen makuista irtoteetä pienoinen laatikko. Kiitos! Tee päätyy jo heti tänä iltana haudutettavaksi =)Paketissa oli myös askartelulehti täynnä jouluisia kuvia. Tämäkin päätynee töihin.Tänä aamuna juuri mietin mitä keksisimme jouluikkunaan tänä vuonna. Lehti ratkaisee tämän pulman.


Paketissa oli myös joulusuklaat metrisille. Kiitos kovasti! Syömme nämä huomenna välipalaksi =)Luukussa nro4 oli mittanauha. Tarpeeseen tulee sekin. Tuollaiselle "vanhanaikaiselle" mittanauhalle on aina välillä tilausta. Joka mittaukseen ei käy kelautuvat nykyajan mitat.


Luukussa 5 oli muumitettä ja parempiin suihin päätynyt Dumle-suklaa.


Itsenäispäivän luukussa oli aivan ihana sydäntuikku. Tykkään!Eilisen pussukka piti sisällään langanpujottimen. Tätä olen kaivannut! Ikivanha mikä meillä oli on mennyt rikki, eikä uutta ole tullut hankittua.


Ja tämän päivän luukku piti sisällään lisää teetä ja Maajussille tuontipalkaksi (suukon lisäksi) annetun Dumlen.


Pahnapohjimmaisena paketissa oli vielä joulumagneetti. Mistähän olet tuollaisenkin löytänyt =)


Saan kuulema esittää joka päivä luukun aukaisun yhteydessä arvauksen SNY:n henkilöllisyydestä. Päivän arvaus tuleekin sitten tässä. Postileimassa lukee Vieremä. Olisitko sinä Weba?

8 kommenttia:

 1. Arvelinkin, ettet montaa arvausta tarvitse kun ollaan entuudesta tuttuja =) Heti meni oikein! Magneetin askartelin itse, kuivausrummun ulkomaankielinen ohjelappumagneetti on pohjana. Meinasin jo heittää ylimääräiset roskiin, kun kekkasin, että nehän voi hyödyntää =) Välimuistamisessa vihjasinkin siihen, että luukkuja saapuu lisää!

  VastaaPoista
 2. Harmi kun posti vaan saapui niin hitaasti, ajattelin, että olisit jo viime viikolla saanut pakettisi, mutta saitpahan nyt avata useamman luukun kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan se paketti jo perjantaina ollut kukkakaupassa. Päivään ei vaan mahtunut yhtään löysää hetkeä, jolloin olisin ehtinyt paketin hakea, kun kylän puurojuhlan valmistelut veivät kaiken ajan.

   Poista
 3. Hieno paketti. Hieman tätä pelkäsinkin, että salaisuus paljastuu, kun tiesin, että olette olleet yhteydessä, mutta arpaonni suosi näin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos <3 Kiitos <3 Kiitos <3 Kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ♥ ole hyvä♥ole hyvä ♥ ole hyvä ♥ :-D

   Poista
  2. nyt on blokattukin viimonen paketti :)

   Poista
 5. Mieletön idea tuo joulukalenteri!!

  VastaaPoista