perjantai 26. joulukuuta 2014

Tontun paketti

Osallistuin Jouluemon järjestämään joululahjavaihtoon tänä vuonna. Hyvissä ajoin ennen viimeistä lähetyspäivää sain jo tekstiviestin jossa varmisteltiin puhelinnumeroni. Lähetys kun oli tarkoitus laittaa smart-postin kautta. Viestin lähettäjäksi oli merkitty Tonttu ja sepä herätti kovasti milenkiintoa Metrisissä! Tekstiviesti Tontulta?! Wau!

Paketti oli iso ja sisälsi varsinaisen joulupaketin lisäksi myös bonuksen =) täytyy tunnustaa ettei bonuskuori säilynyt jouluun vaan uteliaisuus voitti ja avasin sen jo aiemmin. Bonuksena sain runsaan valikoiman tarroja ym askartelutilpehööriä. Suuret kiitokset! Nämä pelastavat pääsiäiseni ja varmaan monta muutakin kortintekohetkeä!


Varsinaisen joulupaketin maltoin sentään pitää kiinni aattoiltaan saakka ja se olikin joulupaketeista ensimmäisenä avausvuorossa. Oi, mitä ihanuuksia sieltä paljastuikaan!


Miten taas sattuikaan niin sopivasti! Juuri joulun alla yksi pikkulyhty meni harmittavasti rikki. Nyt paketista paljastui uusi ja kauniimpi lyhty. Tykkään lyhdyn väristä ja noista hieman itämaisista kiehkuroista. Runkokin vaikuttaa tukevammalta kuin edeltäjässään. Lisäksi oli jouluteetä. Kyllä, olet aivan oikeassa tonttuystävä, haudutettu tee on nimenomaan irtoteetä ja sitä kuluu meillä aikas paljon vuoden mittaan! Geishat tulevat takuulla syödyiksi ja tuikkivat poltetuiksi. Par'aikaakin palaa pöydälläni muutama tuikkukynttilä. Myös kortti on kaunis, eikä sen saksankielisyys haittaa =) oikeastaan ihan piristävä poikkeus. Lienenkö ikinä saksankielistä joulutervehdystä saanutkaan!
Kiitos joulupaketista tonttuystävä Wiivuska! Mukava oli paketti ja se toi mukanaan joulutunnelmaa ja hyvää mieltä =)

1 kommentti: