___________________________________

___________________________________

perjantai 12. joulukuuta 2014

Pikkuisen jouluista postia

Weban innoittamana minäkin löysin syksyllä tieni Jouluemon blogiin ja siellä olevaan pikkujouluvaihtoon. Pakettien viimeinen postituspäivä oli viime perjantai, joten eilen tiemme suuntasi kohti kirkonkylää ja kukkakaupan tädin postinurkkaa.

Takaisin hoitoon päästyä pitikin sitten heti alkaa tutkimaan mitä lintupaketista paljastuu.


Paljastuihan sieltä- vaikka mitä!


Punainen paperipussi sisältää Da capo- ja Juliakonvehteja. Niitä jo hieman maisteltiinkin eilen hoidossa. Nalle taika-lankaa juuri lempisävyssäni, serviettejä ( jouluiset olivatkin vähissa) kahvin tuoksuisia tuikkuja joulun aikaan poltettavaksi, tarroja koristeeksi ja aivan valloittava kankainen pipariukko! Saako idean kopioida? Tekisi mieli ommella oikea pipariarmeija... ehkäpä jo ensi jouluksi =)

Aivan ihana jouluun laskeutumispaketti! Kiitos kovasti paketista Hilu Kissankulmanväki-blogista <3

Jälkiruoaksi joulukalenteripäivitys.

Luukusta 10 paljastui aina niin tarpeellinen kerrosmittari! Kiitos! Entisiä on kaksi, mutta tällä hetkellä taitavat molemmat olla karkuteillä.


Eilisen luukku piti sisällään kaakaohetken ainekset.


 Ja tänään oli tiedossa yksi joulukoriste lisää kuuseen. Kivaa! Tänä vuonna saankin ripustaa yläkerran pikkukuuseen virkattuja sydämiä <3


3 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että luukut ovat olleet mieleisiä =) Ja aivan ihanan pikkujoulupaketin sait! Piparkakkujen ohjeen olen tainnut nähdä jossain tilda kirjassa tai vastaavan tyyppisessä jouluisessa kirjassa. Ovat kyllä ihania, jospa joskus täälläkin ehtivät toteutukseen asti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun aloin miettimään, niin taitaapa kirjahyllystä löytyä tuo joulunäperryskirja. Ei ole Tildaa, mutta hieman saman tapainen. Itsellä on ikuisuusprojektina iso Tilda-tonttu rappusille. Joka vuosi se jää meinuulle. Ehkä pitäisi kylmän viileästi tehdä se kesälomalla, eikä edes yrittää ompelutuokiota jouluhässäkän keskelle ;-)

      Poista