sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Kevään merkkejä

Parin viikon tauon jälkeen on sunnuntai-kuvien aika. Vihdoinkin on muutakin näytettävää kuin pelkkää lunta =) kevät on menneen viikon aikana tullut kohisten tänne savoonkin.  Onneksi öisin on ollut vielä pakkasta. Se helpottaa hieman kelirikkoa. Melkein jo suunnittelen ottavani Maajussilta traktorin ajo-opetusta! Alkaa pahimmilla paikoilla Ooppelista loppua maavara.

Ensin kuva Maajussin kotoa- ja Maajussista omenapuun haavanhoitopuuhissa. Puutarhapalvelu Pupu &pojat kun ovat hoitaneet rapun pielen onenapuuta valitettavalla innolla pitkin talvea. 

Meillä ei kevät ole vielä yhtä pitkällä, mutta kyllä kuvassa jo hieman sulaa maata näkyy.

4 kommenttia:

 1. Hienoa kuulla, että kevät on tulossa savoonkin :D
  Päivät vähenee, muuttolinnut oikoo jo siipiään ja etsii oikeata reittiä - Myyntisirkkusten lähtöön kohti Kuopiota ei ole enää kuin 54 päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milloin sinä olitkaan Kuopiossa? Ajattelin ottaa kesäkuun kolme ekaa viikkoa lomaa, joten hyvinkin ehtisin Sirkkusia tapaamaan ❤

   Poista
  2. Tarkkoja kellonaikoja en vielä tiedä, mutta tullaan perjantaina 8.6. Rauhalahteen ja ollaan siellä koko lauantaipäivä.
   Mahdollisesti mennään sieltä lauantaina käymään Vehmersalmen satamassa, mutta en ole vielä varma, riippuu siitä missä me yövytään.
   Tule ihmeessä, olisi kiva nähdä!

   Koko tapahtuman aikataulu löytyy osoitteesta
   http://www.suomimeloo.fi/@Bin/699787/2018_reitti_versio_10.pdf
   Myyntisirkkusten aikataulua ei ole vielä vahvistettu, mutta päiväsaikaan liikutaan, eikä kovin ahtaisiin paikkoihin pakettiautoamme ajeta :)
   Kun saan meidän tarkemman aikataulun, niin voin laittaa sen sulle. Mutta tuo pe-la Rauhalahdessa on varma :)

   Poista
 2. Paketti on matkalla sinulle. Muistin väärin viimeisen lähetyspäivän joten jäi vadta eilen Postiin .
  Hienoa että sielläkin alkaa kevät voittamaan.
  T: Snyysi

  VastaaPoista