perjantai 16. joulukuuta 2011

Joulunpunaa paketissa

Yllätyksekseni sain Joulukuun SNY-paketin näppeihini jo tänään!! Erityiskiitos emo-Hiirelle loistavasta asiakaspalvelusta! ..vaikka oma ammu taisi siellä ojan pohjalla pötköttääkin =)  Olin tänä aamuna postittamassa setämiehelle rukiisia jouluherkkuja kun kesken jonotuksen takahuoneessa puuhaillut Hiiri-emo tuli pakettikortti kädessään kyselemään, eikös tämä paketti olekin tulossa sinulle. Juu, olihan se! Ihanaa etten joutunut odottamaan pakettia ensi viikkoon asti <3  Olin päässäni hieman laskeskellut, että pääsen paketin aukaisupuuhiin aikaisintaan tiistaina, mahdollisesti vasta keskiviikkona, joten oli suuri nautinto avata paketti jo tänä aamuna!!
Mohairit tulevat ehkä vaihtamaan olomuotoa "joskus keväällä" ilmavaksi keepiksi hartioille. Tuo mustavalkoinen pitsipussukka on vaniljainen tuoksupussi ja muumipurkissa on geisha-konvehteja. Oli metrijengillä tänään herkkupäivä kun pääsivät Eijan purkille- tosin vain yhdet karkit =)  Rintakorua tulen käyttämään, niin hyvä punainen kiilto siinä on. Nyt vain äkkiä pitää kehittää meno tai muu juhlatilaisuus, mihin korun voi laittaa! Kultaaaa! Mihin lähettäis?!

Loistavan paketin olit SNYpykkäni taas kasannut! Harmi että joudun VIELÄKIN odottamaan henkilöllisyytesi paljastumista... mutta hyvää kannattaa odottaa! Varsinkin kun SNY lupasi paljastaa henkilöllisyytensä samalla kun antaa minulle talven. Talven minä juuri haluankin! Olen korviani myöten täynnä adventtisohjoa :-( lumiukon tekokeli on tietenkin ok, mutta en tosiaankaan tahdo autoni hytkyttelevän eteenpäin peppu keinuen puolelta toiselle!

Ja loppuun pieni paljastus *punastuu*  toinen kuvan mohairkeristä oli hetken Pikku-E:llä pallona... Lanka ei kyllä kärsinyt ilmalennoista yhtään, enkä hennonut kieltää herraa pomputtelemasta. Niin täysin rinnoin pikkumies nautti "pallon" heittelystä!

1 kommentti: