torstai 8. joulukuuta 2011

Pehmeä paketti

Eilen pöydällä odotti töistä tulijaa pehmeä paketti jonka postileimassa oli jo tutuksi tullut paikkakunnan nimi. Ihanainen SNY:ni oli jälleen taivaltanut eväiden ja suomalaisen sisun voimalla postia kohden. KIITOS! Kekseliäisyytesi lumoaa minut kerta toisensa jälkeen =) paketti siis sisälsi SNYpykän mielleyhtymän ja selostuksen sanasta pehmeä ja monenkirjavan kiepin huovutusvillaa.
Ei ainakaan jää värien puuttumisesta kiinni huovuttaminen ;-)  nyt kun on noin hieno valikoima niin saatanpa joskus kokeilla vaikka huovutetun liinan tai jonkinlaisen seinäkoristeen tekoa. Pohjalle Huopasta tms. ja päälle kuviot tuosta villasta. Ihanhan tässä alkaa päässä surisemaan. Ja mahdollinen teos sitten Pesää koristamaan tietenkin!

Jälkiruoaksi saatte joulukoristeen. Osallistuin Novitan Neulomossa joulukoristevaihtoon ja jo viime viikolla posti toi kotiini tämän virkatun sydämen! Lähettäjän nimi jäi kyllä arvoitukseksi, mutta kiitos joka tapauksessa hienosta koristeesta!

4 kommenttia:

  1. Joulukuun paketti lähti matkaan......NYT!Snyysi

    VastaaPoista
  2. Hitsiläinen! Odotan malttamattomana *kuolaa postilaatikon vieressä* sen verran kivaa on ollut, että palan halusta tietää kuka sinä oikein olet!!!

    VastaaPoista
  3. Hih hih... saanet paljastusta vieläkin vaan odotella =))Snyynäilijä

    VastaaPoista