torstai 15. joulukuuta 2011

Makeaa elämää neulan terällä

Niinkuin jo taidatte tietää, olen koukussa kaiken maailman vaihtoihin. On niin kivaa odottaa ihan erityistä postia ja kieltämättä on kivaa laittaa sitä postia menemäänkin ja jännittää vastaanottajan reaktioita! Tosin onnistun yleensä kehittämään itselleni ainakin keskikokoisen stressinpoikasen siitä "mitä mä muka osaan tehä, en mitään, ei tästä tule lasta ei paskoo".
Onneksi välillä on vaihtoja joihin ei ole pakko tehdä itse mitään! Yksi sellainen oli nyt kuun alussa Neulomossa pyörinyt JouluSpesiaaliSuklaa-vaihto. Omaa lähettämääni en tietenkään muistanut kuvata, mutta tiistaina sain makeaa postia Äänekoskelta päin! Suuret kiirokset Tepy!! Suklaat tulivat tarpeeseen ja juuri oikealla hetkellä!
Nuo pikkuvuokissa olevat suklaat ovat itse raakasuklaasta tehtyjä karpalo-cashewpähkinäsuklaita ja kaupan suklaa on 70% tummaa luomusuklaata. Erityisplussan saat Tepy ekologisuudesta! Alpakkalankaa olen käynyt Isonkammarin kaapin päältä hypistelemässä päivittäin. Vielä lanka ei ole kertonut miksi se haluaisi muotoutua- hyviä vinkkejä asian suhteen otetaan vastaan! Kuva hieman vääristää väriä, todellisuudessa lanka on utuisemman näköistä, eikä noin sinertävää. Ihanan pehmoiselle lanka tuntuu ja lukemani perusteella Alpakka on juuri vilukissojen kuitu. Moninkertaisesti lämpimämpää kuin lampaan villa!

Myöskin SNY on jälleen taivaltanut talven viimoja uhmaten maalikylille postittamaan kirjekuorta! Tänään sain kirjeen jossa SNY kertoi suhteestaan neulaan. Kovin tutulle kuulosti, tosin itselläni ei ihan noin vaikeaa ole ollut. Hukkaan ja pudottelen kyllä neuloja isän kauhuksi ja kivuksi lähes aina niitä käyttäessäni. Vaikka minä nyt hukkaisin päänikin jos se ei olisi edes joten kuten hartioihin kiinnitettynä! Lisäksi kirjeessä oli huovutusneulapakkaus.
Nyt mua jo alkaa lähes pelottamaan! Mä unohdan ostaa suuresti (?) tarvitsemiani huovutusneuloja ja niitä tupsahtaa heti kohta postilaatikkoon! Kerro hyvä ihminen missä huollatat kristallipallosi? Noin toimivaa en ole ennen tavannut!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti